Download
De fotoboek software is momenteel alleen beschikbaar voor Windows, u kunt hieronder de software downloaden of deze melding sluiten.
Naar verwachting zal de cross platform distributie rond oktober beschikbaar zijn, excuses voor het eventuele ongemak.

Activeringscode:
VLDK-JSQZ-C8RR-GFNW
Download software
Menu


Foto op dibond

Door te kiezen voor dibond kiest u voor vormvastheid. Een afbeelding op dibond zal nooit krom trekken. De structuur van dibond heeft een lichtreflecterende werking bij verschillende lichtinvallen wat het materiaal geschikt maakt om op te hangen in een ruimte met veel zonlicht. Wij bieden 3 verschillende uitvoeringen aan: standaard, luxe en special.

 

Dibond standaard wit

Dibond standaard

Bij dibond standaard wit wordt de foto rechtstreeks op dibond geprint. Indien u de originele kleuren van de afbeelding wilt behouden is deze uitvoering van dibond ideaal. We printen de foto direct op een witte toplaag. Anders dan acrylaat is er bij dibond nauwelijks reflectie waar te nemen wat het een ideaal product maakt voor ruimtes met veel zonlicht.

Bestel uw foto op dibond standaard wit

Dibond standaard butler finish

Dibond standaard

Bij dibond standaard butler finish wordt de foto rechtstreeks op dibond geprint. Vooral foto's met een groot witaandeel of sterke zwart/wit kleurscheiding zien er spectaculair uit. Het karakteristieke uiterlijk van geborsteld aluminium komt zeer mooi door doordat witte of zeer heldere delen in de foto niet geprint worden.

Bestel uw foto op dibond standaard butler finish

Dibond luxe

Dibond standaard

Bij de dibond luxe variant plakken we de foto op het dibond en verdelen we de foto. Door eerst de foto op papier te printen i.p.v direct op het aluminium hoeft u geen concessies te doen aan de kwaliteit van de afdruk. Het dibond zorgt ervoor dat de afbeelding nooit krom zal trekken en het veredelen beschermt de foto tegen beschadigingen van buitenaf zoals UV straling en krassen. Er is keuze tussen vier veredelafwerkingen, te weten: hoogglans, mat, anti-kras of satijn (half mat).

Bestel uw foto op dibond luxe

Dibond exclusief

Dibond exclusief

De meest exclusieve dibond afwerking is een echte foto verlijmd tussen 3mm dibond en glashelder Plexiglas van 3 of 10mm. U kunt kiezen tussen een glanzende of een anti-reflex uitvoering. Uw foto wordt verlijmd tussen 3 mm dibond en 3 of 10 mm glashelder plexiglas. Het dibond zorgt ervoor dat de foto niet krom kan trekken en het plexiglas geeft een mooie en heldere dieptewerking aan uw foto. I.c.m.10mm Plexi worden de kanten van het Plexiglas gepolijst.

Indien u plexiglas mooi vindt maar twijfelt over het glanzende karakter van dit mateiaal bieden wij u de antireflex oplossing. We plakken een echte foto op de dibondplaat van 3mm dik en veredelen hem met 3mm dikke anti reflex plexi.

Bestel uw foto op dibond exclusief

Dibond cassette butler finish

Dibond cassette butler finish

Met onze dibond cassette zijn wij pioniers op de markt voor wanddecoratie. Bij de geborsteld aluminium variant, butler finish, zien vooral foto's met een groot witaandeel of sterke zwart/wit kleurscheiding er spectaculair uit. Het karakteristieke uiterlijk van geborsteld aluminium komt zeer mooi door doordat witte of zeer heldere delen in de foto niet geprint worden. De cassette in voorzien van een ophangsysteem en is ongeveer 40mm dik.

Bestel uw foto op dibond cassette butler finish

Dibond cassette wit

Dibond cassette wit

Bij dibond cassette wit worden de kleuren direct op de witte toplaag van het aluminium geprint. De lichtreflecterende werking van het alumium zorgt ervoor dat de cassette ook geschikt is voor ruimtes met veel zonlicht.

De cassette is door de dubbele aluminiumlaag vormvast en kan prima in een beschutte buitenomgeving worden opgehangen. De cassette wordt geleverd inclusief ophangsysteem en is ongeveer 40mm dik.

Bestel uw foto op dibond cassette wit